Çay Peşinde Dünya Turu

Kitap Tanıtım Yazısı :
Arka kapak yazısı:
Çay için sofralar kurulur. Muhabbetin en tatlı yerinde servis edilir. Dünyanın her yerinde farklı
sunulur. Türkiye için vazgeçilmezdir.
Hadi gelin peşinde dünyayı dolaşalım.
Yazar Hakkında:
Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Bir müddet sektörde teknik pazarlama
alanında çalıştıktan sonra doğru beslenme ve sağlıklı yaşam üzerine radyo programları yapmaya
başladı. İki yıl boyunca farklı dünya mutfaklarının eğitimini aldı. Yemek kitabı
editörlüğüyle başlayan yazım hayatı şu anda Food and Travel dergisinin genel yayın yönetmeni, La
Cucina Italiana dergisinin yayın danışmanı ve Milliyet gazetesi gastronomi yazarlığı olarak devam
etmektedir. 2015-2016 yılında Trakya Bölgesi meslek yüksekokullarında okutulmak üzere ilk kez
hazırlanan Bilinçli Mutfak adlı ders kitabının bir kısmını yazıp tamamının editörlüğünü Milli
Eğitim Bakanlığı için yapmıştır. Anadolu Üniversitesi’nde okutulmakta olan Gastronomi
ve Medya adlı kitabın ise bir bölümünü yazmıştır.
Çay eğitimini Hindistan’da tamamladıktan sonra, Amerika merkezli dünya çay someliyerleri
birliği ITMA’dan sertifikasını almıştır. İtalya’da geçerliliği olan zeytinyağı tadım uzmanlığı
sertifikasını Siena’da IRVEA Olive Oil Academy’den almış olup, Münih’teki Doemens
Akademi’den aldığı eğitim sonrası dünyadaki sayılı su someliyerlerinden biri olmuştur.
Bein Gurme için iki yıl boyunca yaptığı program çekimleri bir süre verilen aradan sonra tekrar
devam ediyor. Mutfak Dostları Derneği Yönetim Kurulu üyesi olup aktif bir Slow Food
destekçisidir.
Kullanılan Reklam Mecraları :
- Açıklama
Kitap Tanıtım Yazısı :
Arka kapak yazısı:
Çay için sofralar kurulur. Muhabbetin en tatlı yerinde servis edilir. Dünyanın her yerinde farklı
sunulur. Türkiye için vazgeçilmezdir.
Hadi gelin peşinde dünyayı dolaşalım.
Yazar Hakkında:
Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Bir müddet sektörde teknik pazarlama
alanında çalıştıktan sonra doğru beslenme ve sağlıklı yaşam üzerine radyo programları yapmaya
başladı. İki yıl boyunca farklı dünya mutfaklarının eğitimini aldı. Yemek kitabı
editörlüğüyle başlayan yazım hayatı şu anda Food and Travel dergisinin genel yayın yönetmeni, LaCucina Italiana dergisinin yayın danışmanı ve Milliyet gazetesi gastronomi yazarlığı olarak devam
etmektedir. 2015-2016 yılında Trakya Bölgesi meslek yüksekokullarında okutulmak üzere ilk kez
hazırlanan Bilinçli Mutfak adlı ders kitabının bir kısmını yazıp tamamının editörlüğünü Milli
Eğitim Bakanlığı için yapmıştır. Anadolu Üniversitesi’nde okutulmakta olan Gastronomi
ve Medya adlı kitabın ise bir bölümünü yazmıştır.
Çay eğitimini Hindistan’da tamamladıktan sonra, Amerika merkezli dünya çay someliyerleri
birliği ITMA’dan sertifikasını almıştır. İtalya’da geçerliliği olan zeytinyağı tadım uzmanlığı
sertifikasını Siena’da IRVEA Olive Oil Academy’den almış olup, Münih’teki Doemens
Akademi’den aldığı eğitim sonrası dünyadaki sayılı su someliyerlerinden biri olmuştur.
Bein Gurme için iki yıl boyunca yaptığı program çekimleri bir süre verilen aradan sonra tekrar
devam ediyor. Mutfak Dostları Derneği Yönetim Kurulu üyesi olup aktif bir Slow Food
destekçisidir.
Kullanılan Reklam Mecraları :Stok Kodu:9786256647749Boyut:23x28Sayfa Sayısı:52Basım Yeri:İstanbul
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim216,00216,002108,00216,00372,00216,00Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim216,00216,002108,00216,00372,00216,00Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim216,00216,002108,00216,00372,00216,00Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim216,00216,002--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.