Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%25
Nathalie'nin Mutfak Hikayeleri Nathalie Stoyanof Suda

Nathalie'nin Mutfak HikayeleriCiltli

Liste Fiyatı : 1.050,00TL
İndirimli Fiyat : 787,50TL
Kazancınız : 262,50TL
Havale/EFT ile : 771,75TL
%25
Temin süresi 3 iş günüdür.
9789751420626
87578
Nathalie'nin Mutfak Hikayeleri
Nathalie'nin Mutfak Hikayeleri Ciltli
787.50

Beyaz Fırın aile işletmesi olduğu için küçük yaşlardan itibaren hep 

oradaydım. Beş yaşımdan beri babamın beni Kadıköy Beyaz Fırın’a 
götürdüğünü, o yaşımda gözüme kocaman görünen pastanede 
sık sık ürünlerin tadına baktığımı hatırlarım. İlkokuldan sonra Saint 
Benoit Fransız Lisesi’ne gittim. Burada gördüğüm eğitim sayesinde 
günümüzde hâlâ pastacılık sektörüne yön veren Fransız kültürüyle 
erken yaşta tanıştım. Bunlarla eş zamanlı San Francisco’da Stoyanof’s 
Restaurant’ı işleten dedem, babaannem ve amcamın yanında, bilfiil 
çalışarak geçirdim. 
Üniversitedeyken tatillerde hep Beyaz Fırın’ın mutfağında çalıştım.
1993 yılında Beyaz Fırın’ın Çiftehavuzlar mağazasını açtığımız dönemde 
ise artık pastacı olacağımı ve bu alanda ilerleyeceğimi biliyordum. 
Ardından Le Cordon Bleu Paris’te pastacılık eğitimi almaya başladım. 
O güne kadar alaylı bir eğitimden geçmiştim ama 2000 yılında mezun 
olduğumda artık mutfakta neyin nasıl yapılması gerektiğini biliyordum. 
Profesyonel olarak çalışmaya başladım.
Makedonya’da başlayan, anneannem ve komşularıyla filizlenip 
annemle perçinlenen İstanbul mutfağının ve dedem ile amcamın 
Stoyanof’s Restaurant’ının lezzet hafızamda oluşturduğu etkileri, Beyaz 
Fırın’ın mutfağındaki deneyimlerle harmanlayıp büyüttüm. Samimiyetle 
hazırladığım ve içinde ‘yeni normal beslenme’ anlayışına yer verdiğim 
bu kitabın size lezzetli ve keyifli sofralar sunacağını umuyorum.
(Nathalie Stoyanof Suda
  • Açıklama
    • Beyaz Fırın aile işletmesi olduğu için küçük yaşlardan itibaren hep 

      oradaydım. Beş yaşımdan beri babamın beni Kadıköy Beyaz Fırın’a 
      götürdüğünü, o yaşımda gözüme kocaman görünen pastanede 
      sık sık ürünlerin tadına baktığımı hatırlarım. İlkokuldan sonra Saint 
      Benoit Fransız Lisesi’ne gittim. Burada gördüğüm eğitim sayesinde 
      günümüzde hâlâ pastacılık sektörüne yön veren Fransız kültürüyle 
      erken yaşta tanıştım. Bunlarla eş zamanlı San Francisco’da Stoyanof’s 
      Restaurant’ı işleten dedem, babaannem ve amcamın yanında, bilfiil 
      çalışarak geçirdim. 
      Üniversitedeyken tatillerde hep Beyaz Fırın’ın mutfağında çalıştım.
      1993 yılında Beyaz Fırın’ın Çiftehavuzlar mağazasını açtığımız dönemde 
      ise artık pastacı olacağımı ve bu alanda ilerleyeceğimi biliyordum. 
      Ardından Le Cordon Bleu Paris’te pastacılık eğitimi almaya başladım. 
      O güne kadar alaylı bir eğitimden geçmiştim ama 2000 yılında mezun 
      olduğumda artık mutfakta neyin nasıl yapılması gerektiğini biliyordum. 
      Profesyonel olarak çalışmaya başladım.
      Makedonya’da başlayan, anneannem ve komşularıyla filizlenip 
      annemle perçinlenen İstanbul mutfağının ve dedem ile amcamın 
      Stoyanof’s Restaurant’ının lezzet hafızamda oluşturduğu etkileri, Beyaz 
      Fırın’ın mutfağındaki deneyimlerle harmanlayıp büyüttüm. Samimiyetle 
      hazırladığım ve içinde ‘yeni normal beslenme’ anlayışına yer verdiğim 
      bu kitabın size lezzetli ve keyifli sofralar sunacağını umuyorum.
      (Nathalie Stoyanof Suda
      Stok Kodu
      :
      9789751420626
      Boyut
      :
      18,5 x 27 cm
      Sayfa Sayısı
      :
      360
      Baskı
      :
      1
      Basım Tarihi
      :
      2021
      Kapak Türü
      :
      Ciltli
      Kağıt Türü
      :
      Kuşe
      Dili
      :
      Türkçe
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat