Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%25
Profesyonel Aşçılık Wayne Gisslen

Profesyonel AşçılıkProfessional Cooking

Liste Fiyatı : 980,00TL
İndirimli Fiyat : 735,00TL
Kazancınız : 245,00TL
Taksitli fiyat : 3 x 245,00TL
Havale/EFT ile : 720,30TL
%25
Temin süresi 3 iş günüdür.
9786059746939
61195
Profesyonel Aşçılık
Profesyonel Aşçılık Professional Cooking
735.00

Modern yemek servisi hızla gelişiyor ve şefler için “Profesyonel Aşçılık” kitabı da gelişmeye devam ediyor. Temel beceriler üzerine içeriklere ek olarak güvenilir ve tamamen test edilmiş reçeteler bu kitabı tüm ciddi öğrenciler ve profesyoneller için olmazsa olmaz bir kaynak hâline getirmektedir. Aynı zamanda Sekizinci Basım, mutfak uygulamaları ve tekniklerindeki en son uygulamaları yansıtan önemli, yeni ve gözden geçirilmiş materyaller içermektedir:
Kitap, etler, kümes hayvanları ve balıklar için temel pişirme yöntemlerini yeni bir bölümde birleştirerek, bu ürünler için belirli teknik ve prosedürlere odaklanan kısımlardaki bilgileri güçlendiriyor.
Yiyecek sunumu ve tabak hazırlama hakkında güncellenmiş ve yeni resimlerin eklendiği bir bölüm, her tür yemek hizmeti operasyonuna uygun modern sunumlar tasarlanması için araçlar sunuyor.
Giderek daha popüler olan popüler sous-vide pişirme tekniği, yeni “trend” reçeteleri ile daha fazla pekiştiriliyor.
Moleküler gastronomi hareketi, bu teknikleri kullanarak genişletilmiş bir reçete koleksiyonu ile, daha fazla ilgi ve yeni keşiflerle büyüyor.

  • Açıklama
    • Modern yemek servisi hızla gelişiyor ve şefler için “Profesyonel Aşçılık” kitabı da gelişmeye devam ediyor. Temel beceriler üzerine içeriklere ek olarak güvenilir ve tamamen test edilmiş reçeteler bu kitabı tüm ciddi öğrenciler ve profesyoneller için olmazsa olmaz bir kaynak hâline getirmektedir. Aynı zamanda Sekizinci Basım, mutfak uygulamaları ve tekniklerindeki en son uygulamaları yansıtan önemli, yeni ve gözden geçirilmiş materyaller içermektedir:
      Kitap, etler, kümes hayvanları ve balıklar için temel pişirme yöntemlerini yeni bir bölümde birleştirerek, bu ürünler için belirli teknik ve prosedürlere odaklanan kısımlardaki bilgileri güçlendiriyor.
      Yiyecek sunumu ve tabak hazırlama hakkında güncellenmiş ve yeni resimlerin eklendiği bir bölüm, her tür yemek hizmeti operasyonuna uygun modern sunumlar tasarlanması için araçlar sunuyor.
      Giderek daha popüler olan popüler sous-vide pişirme tekniği, yeni “trend” reçeteleri ile daha fazla pekiştiriliyor.
      Moleküler gastronomi hareketi, bu teknikleri kullanarak genişletilmiş bir reçete koleksiyonu ile, daha fazla ilgi ve yeni keşiflerle büyüyor.

      Stok Kodu
      :
      9786059746939
      Boyut
      :
      22x27
      Sayfa Sayısı
      :
      1040
      Basım Yeri
      :
      Ankara
      Basım Tarihi
      :
      2021 Ekim
      Kapak Türü
      :
      Ciltli
      Kağıt Türü
      :
      Kuşe / Renkli
      Dili
      :
      Türkçe
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      735,00   
      735,00   
      2
      367,50   
      735,00   
      3
      245,00   
      735,00   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      735,00   
      735,00   
      2
      367,50   
      735,00   
      3
      245,00   
      735,00   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      735,00   
      735,00   
      2
      367,50   
      735,00   
      3
      245,00   
      735,00   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      735,00   
      735,00   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat