Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%20
- Akademisyen Kitabevi - Gastronomi ve Turizm Gastronomi ve Gastronomi

Gastronomi ve Turizm Gastronomi ve Gastronomi Turizminde Teknoloji, Yapay Zekâ ve Dijitalleşme

Liste Fiyatı : 325,00TL
İndirimli Fiyat : 260,00TL
Kazancınız : 65,00TL
Taksitli fiyat : 3 x 86,67TL
Havale/EFT ile : 254,80TL
9786253755294
148861
Gastronomi ve Turizm Gastronomi ve Gastronomi Turizminde Teknoloji, Yapay Zekâ ve Dijitalleşme
Gastronomi ve Turizm Gastronomi ve Gastronomi Turizminde Teknoloji, Yapay Zekâ ve Dijitalleşme
260.00

İÇİNDEKİLER

1. Bölüm Gastronomi̇ Turi̇zmi̇nde Yapay Zekâ Sohbet Robotu

Serkan BERTAN

2. Bölüm Sosyal Medya, Pazarlama ve Satış Strateji̇leri

Selin İŞEVCAN ERTAMAY

Mehmet Emre GÜLER

3. Bölüm Sürdürülebilir Gastronomi ve Uygulamaları

Taner ERDOĞAN

Mustafa Oğuzhan ERCAN

4. Bölüm Doğal Afetler ve Gastronomi

Handan HAMARAT

Ceyhun UÇUK

5. Bölüm Yiyecek İçecek İşletmelerinde İnovasyon ve Değişen Yemek Deneyimi

Muhammed Eren MASAT

6. Bölüm Dijital Rehber Uygulamalarıve Gastronomi Turizmi

Bülent YORGANCI

7. Bölüm Küresel Kültür ve Mutfak Kültürü

Yener OĞAN

Erkan DENK

8. Bölüm Yerel Mutfak Kültürünün Sürdürülmesi ve Dijitalleşme

Cemil GÜNDÜZ

9. Bölüm Gastronomi 5.0 ve Geleceği

Nilüfer ŞAHİN PERÇİN

Kübra ERBİL

  • Açıklama
    • İÇİNDEKİLER

      1. Bölüm Gastronomi̇ Turi̇zmi̇nde Yapay Zekâ Sohbet Robotu

      Serkan BERTAN

      2. Bölüm Sosyal Medya, Pazarlama ve Satış Strateji̇leri

      Selin İŞEVCAN ERTAMAY

      Mehmet Emre GÜLER

      3. Bölüm Sürdürülebilir Gastronomi ve Uygulamaları

      Taner ERDOĞAN

      Mustafa Oğuzhan ERCAN

      4. Bölüm Doğal Afetler ve Gastronomi

      Handan HAMARAT

      Ceyhun UÇUK

      5. Bölüm Yiyecek İçecek İşletmelerinde İnovasyon ve Değişen Yemek Deneyimi

      Muhammed Eren MASAT

      6. Bölüm Dijital Rehber Uygulamalarıve Gastronomi Turizmi

      Bülent YORGANCI

      7. Bölüm Küresel Kültür ve Mutfak Kültürü

      Yener OĞAN

      Erkan DENK

      8. Bölüm Yerel Mutfak Kültürünün Sürdürülmesi ve Dijitalleşme

      Cemil GÜNDÜZ

      9. Bölüm Gastronomi 5.0 ve Geleceği

      Nilüfer ŞAHİN PERÇİN

      Kübra ERBİL

      Stok Kodu
      :
      9786253755294
      Boyut
      :
      16x24
      Sayfa Sayısı
      :
      204
      Basım Yeri
      :
      Ankara
      Basım Tarihi
      :
      2025
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      260,00   
      260,00   
      2
      130,00   
      260,00   
      3
      86,67   
      260,00   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      260,00   
      260,00   
      2
      130,00   
      260,00   
      3
      86,67   
      260,00   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      260,00   
      260,00   
      2
      130,00   
      260,00   
      3
      86,67   
      260,00   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      260,00   
      260,00   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat