Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%15
Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular - 7 Muhittin Tayfur

Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular - 7

Liste Fiyatı : 155,00TL
İndirimli Fiyat : 131,75TL
Kazancınız : 23,25TL
Taksitli fiyat : 3 x 43,92TL
Havale/EFT ile : 129,12TL
%15
Temin süresi 3 iş günüdür.
9786059541114
51740
Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular - 7
Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular - 7
131.75

Kitap Tanıtım Yazısı (Önsözden):

Beslenme biliminin ilkelerini gıda güvenliği, gıda teknolojisi, biyoteknoloji, hastalık önleme, halk sağlığı gibi toplumdaki grupların sağlığını ölçmek ve beslenme eğitim programlarını, topluma yardım programlarının gelişmesi ile ile ilgili olarak değişmeler ve gelişmeler yönlendirmektedir. Kitabımız beslenme biliminin bilimsel temeli ve uygulamalarını, ilgili diğer disiplinlerin genişlemesini, büyümesini, beslenme bilimindeki gelişmeleri yansıtmaktadır. Beslenme alanındaki büyüme ve gelişme koşulları bizlere bunları zorla kabul ettirmektedir. Bu durumla yüzleşmeler devam etmekte, sürekli içeriği ve büyümesi artan, gelişen bu alanda koşullara uyum da zorunluluk haline gelmektedir. Kitaptaki bölümler beslenme alanındaki öğrenciler, araştırıcılar ve uygulayıcılar için düzenlemiş ve yararlı olması umularak sunulmuştur. Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-7 kitabımızın içeriği Çeviri: American Dietetic Association uygulama raporu, diyet destekleri, iştah metabolizmasının moleküler regülasyonu ve beslenme, anne sütü verimliliği ve emzirme süresi üzerinde baba desteğinin rolü: diyetisyenlere düşen görevler, çocuk yanık hastalarında beslenme tedavisi, depresyon ve yağ asitleri, yoksulluk ve beslenme ilişkisi: açlık-obezite paradoksu, inflamatuar bağırsak hastalıklarında prebiyotik ve probiyotikler, beslenmeye bağlı hastalıkların önlenmesinde yeni yaklaşımlar: beslenme okuryazarlığı ve besin okuryazarlığı, yüksek proteinli diyetin vücut ve sağlık üzerine etkileri, diyabet ile çinko ilişkisi, krill yağı: beslenme ve sağlık yönünden değerlendirilmesi, yeme farkındalığı konularından oluşmuştur. “Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-7” başlığı altındaki bu kitapta da diyetisyenler için gerekli, güncel ve tartışılmakta olan konular seçilmiş ve hazırlanmıştır. Kitap 12 bölümden oluşmaktadır. Bu kitabın hazırlanmasında yoğun emek ve katkı veren, bilgi ve deneyimlerini paylaşan yazarlarımıza teşekkür ediyoruz. Kitabın basılması ve yayımlanması konusunda emeği geçenlere de teşekkür ederiz. Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-7’nin, beslenme ve diyetetik alanında yararlı bir kaynak olmasını diliyoruz.

 

  • Açıklama
    • Kitap Tanıtım Yazısı (Önsözden):

      Beslenme biliminin ilkelerini gıda güvenliği, gıda teknolojisi, biyoteknoloji, hastalık önleme, halk sağlığı gibi toplumdaki grupların sağlığını ölçmek ve beslenme eğitim programlarını, topluma yardım programlarının gelişmesi ile ile ilgili olarak değişmeler ve gelişmeler yönlendirmektedir. Kitabımız beslenme biliminin bilimsel temeli ve uygulamalarını, ilgili diğer disiplinlerin genişlemesini, büyümesini, beslenme bilimindeki gelişmeleri yansıtmaktadır. Beslenme alanındaki büyüme ve gelişme koşulları bizlere bunları zorla kabul ettirmektedir. Bu durumla yüzleşmeler devam etmekte, sürekli içeriği ve büyümesi artan, gelişen bu alanda koşullara uyum da zorunluluk haline gelmektedir. Kitaptaki bölümler beslenme alanındaki öğrenciler, araştırıcılar ve uygulayıcılar için düzenlemiş ve yararlı olması umularak sunulmuştur. Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-7 kitabımızın içeriği Çeviri: American Dietetic Association uygulama raporu, diyet destekleri, iştah metabolizmasının moleküler regülasyonu ve beslenme, anne sütü verimliliği ve emzirme süresi üzerinde baba desteğinin rolü: diyetisyenlere düşen görevler, çocuk yanık hastalarında beslenme tedavisi, depresyon ve yağ asitleri, yoksulluk ve beslenme ilişkisi: açlık-obezite paradoksu, inflamatuar bağırsak hastalıklarında prebiyotik ve probiyotikler, beslenmeye bağlı hastalıkların önlenmesinde yeni yaklaşımlar: beslenme okuryazarlığı ve besin okuryazarlığı, yüksek proteinli diyetin vücut ve sağlık üzerine etkileri, diyabet ile çinko ilişkisi, krill yağı: beslenme ve sağlık yönünden değerlendirilmesi, yeme farkındalığı konularından oluşmuştur. “Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-7” başlığı altındaki bu kitapta da diyetisyenler için gerekli, güncel ve tartışılmakta olan konular seçilmiş ve hazırlanmıştır. Kitap 12 bölümden oluşmaktadır. Bu kitabın hazırlanmasında yoğun emek ve katkı veren, bilgi ve deneyimlerini paylaşan yazarlarımıza teşekkür ediyoruz. Kitabın basılması ve yayımlanması konusunda emeği geçenlere de teşekkür ederiz. Beslenme ve Diyetetik Güncel Konular-7’nin, beslenme ve diyetetik alanında yararlı bir kaynak olmasını diliyoruz.

       

      Stok Kodu
      :
      9786059541114
      Boyut
      :
      16x24
      Sayfa Sayısı
      :
      198
      Basım Yeri
      :
      Ankara
      Kapak Türü
      :
      Karton Kapak
      Dili
      :
      Türkçe
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      131,75   
      131,75   
      2
      65,88   
      131,75   
      3
      43,92   
      131,75   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      131,75   
      131,75   
      2
      65,88   
      131,75   
      3
      43,92   
      131,75   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      131,75   
      131,75   
      2
      65,88   
      131,75   
      3
      43,92   
      131,75   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      131,75   
      131,75   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat