Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%20
Eczacılıkta İşletme ve Yönetim Gülbin Özçelikay

Eczacılıkta İşletme ve Yönetim

Liste Fiyatı : 600,00TL
İndirimli Fiyat : 480,00TL
Kazancınız : 120,00TL
Taksitli fiyat : 3 x 160,00TL
Havale/EFT ile : 470,40TL
%20
Temin süresi 3 iş günüdür.
9786253994785
121202
Eczacılıkta İşletme ve Yönetim
Eczacılıkta İşletme ve Yönetim
480.00

BÖLÜM 1 ECZACILIK VE YÖNETİM

1.1. Eczacılıkta İşletme Biliminin Rolü ve Önemi

1.2. Yönetici Olarak Bir Eczacının Görevleri

1.2.1. Planlama

1.2.2. Koordinasyon

1.2.3. Organizasyon

1.2.4. Yöneltme

1.2.5. Denetleme

1.3. Eczacılıkta Yönetim Becerileri

1.3.1. Teknik ve Kavramsal Beceriler

1.3.2. Eczacılıkta Yönetim Becerileri-Beşeri ilişkiler

BÖLÜM 2 ECZACILIK HİZMETLERİNDE İNOVASYON TABANLI GİRİŞİMCİLİK

VE İÇ GİRİŞİMCİLİK

BÖLÜM 3 KURULUŞ ÇALIŞMALARI

3.1. Fizibilite Analizi ve Kuruluş Finansmanı

3.2. Kuruluş Yeri Seçimi

3.3. Eczane İç Mekan Tasarımı

BÖLÜM 4 OPERASYONLARI YÖNETMEK

4.1. Operasyonları Yönetmek

4.2. Stok Yönetimi

4.3. Satış Yönetimi

4.4. Pazarlama Yönetimi

4.5. Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi

4.6. Kalite Yönetimi

BÖLÜM 5 MALİ TABLOLAR VE ANALİZİ

BÖLÜM 6 FİNANSAL YÖNETİM

BÖLÜM 7 KENDİNİ YÖNETMEK

7.1. Karar Verme ve Problem Çözme

7.2. Kariyer Yönetimi

7.3. Sürekli Mesleki Gelişim

BÖLÜM 8 İNSANLARI VE İLİŞKİLERİ YÖNETMEK

8.1. İnsan Kaynakları Yönetimi

8.2. Halkla İlişkiler

8.3. İmaj ve İtibar Yönetimi

8.4. Liderlik

8.5. Eczacılık Hizmetlerinde Etkili İletişim

8.6. Çatışma Çözümü

8.7. Zaman Yönetimi

8.8. Stres Yönetimi

BÖLÜM 9 HASTA ODAKLI HİZMETLERİ YÖNETMEK

9.1. İlaçla Tedavi ve Hastalık Yönetimi

9.2. Kanıta Dayalı Eczacılık

9.3. Eczane Hizmetlerinde Ekonomik Değerlendirme

BÖLÜM 10 BİLGİ VE TEKNOLOJİYİ YÖNETMEK

10.1. Dijital Sağlık ve Okuryazarlık

10.2. Eczacılık Bilişim Sistemleri Yönetimi

10.3. Eczacılık Uygulamalarında Yapay Zekâ

10.4. Tele/Uzaktan Eczacılık

BÖLÜM 11 RİSKLERİ VE KRİZLERİ YÖNETMEK

11.1. Risk Yönetimi

11.2. Kriz Yönetimi

11.3. Afet Yönetimi

BÖLÜM 12 İŞ ETİĞİ

12.1. İş Etiğinin Temel İlkeleri

  • Açıklama
    • BÖLÜM 1 ECZACILIK VE YÖNETİM

      1.1. Eczacılıkta İşletme Biliminin Rolü ve Önemi

      1.2. Yönetici Olarak Bir Eczacının Görevleri

      1.2.1. Planlama

      1.2.2. Koordinasyon

      1.2.3. Organizasyon

      1.2.4. Yöneltme

      1.2.5. Denetleme

      1.3. Eczacılıkta Yönetim Becerileri

      1.3.1. Teknik ve Kavramsal Beceriler

      1.3.2. Eczacılıkta Yönetim Becerileri-Beşeri ilişkiler

      BÖLÜM 2 ECZACILIK HİZMETLERİNDE İNOVASYON TABANLI GİRİŞİMCİLİK

      VE İÇ GİRİŞİMCİLİK

      BÖLÜM 3 KURULUŞ ÇALIŞMALARI

      3.1. Fizibilite Analizi ve Kuruluş Finansmanı

      3.2. Kuruluş Yeri Seçimi

      3.3. Eczane İç Mekan Tasarımı

      BÖLÜM 4 OPERASYONLARI YÖNETMEK

      4.1. Operasyonları Yönetmek

      4.2. Stok Yönetimi

      4.3. Satış Yönetimi

      4.4. Pazarlama Yönetimi

      4.5. Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi

      4.6. Kalite Yönetimi

      BÖLÜM 5 MALİ TABLOLAR VE ANALİZİ

      BÖLÜM 6 FİNANSAL YÖNETİM

      BÖLÜM 7 KENDİNİ YÖNETMEK

      7.1. Karar Verme ve Problem Çözme

      7.2. Kariyer Yönetimi

      7.3. Sürekli Mesleki Gelişim

      BÖLÜM 8 İNSANLARI VE İLİŞKİLERİ YÖNETMEK

      8.1. İnsan Kaynakları Yönetimi

      8.2. Halkla İlişkiler

      8.3. İmaj ve İtibar Yönetimi

      8.4. Liderlik

      8.5. Eczacılık Hizmetlerinde Etkili İletişim

      8.6. Çatışma Çözümü

      8.7. Zaman Yönetimi

      8.8. Stres Yönetimi

      BÖLÜM 9 HASTA ODAKLI HİZMETLERİ YÖNETMEK

      9.1. İlaçla Tedavi ve Hastalık Yönetimi

      9.2. Kanıta Dayalı Eczacılık

      9.3. Eczane Hizmetlerinde Ekonomik Değerlendirme

      BÖLÜM 10 BİLGİ VE TEKNOLOJİYİ YÖNETMEK

      10.1. Dijital Sağlık ve Okuryazarlık

      10.2. Eczacılık Bilişim Sistemleri Yönetimi

      10.3. Eczacılık Uygulamalarında Yapay Zekâ

      10.4. Tele/Uzaktan Eczacılık

      BÖLÜM 11 RİSKLERİ VE KRİZLERİ YÖNETMEK

      11.1. Risk Yönetimi

      11.2. Kriz Yönetimi

      11.3. Afet Yönetimi

      BÖLÜM 12 İŞ ETİĞİ

      12.1. İş Etiğinin Temel İlkeleri

      Stok Kodu
      :
      9786253994785
      Boyut
      :
      16x24
      Sayfa Sayısı
      :
      579
      Basım Yeri
      :
      Ankara
      Basım Tarihi
      :
      2023 Aralık
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      480,00   
      480,00   
      2
      240,00   
      480,00   
      3
      160,00   
      480,00   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      480,00   
      480,00   
      2
      240,00   
      480,00   
      3
      160,00   
      480,00   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      480,00   
      480,00   
      2
      240,00   
      480,00   
      3
      160,00   
      480,00   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      480,00   
      480,00   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat