Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%20
Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri Pınar Şanlıbaba

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri

Liste Fiyatı : 616,00TL
İndirimli Fiyat : 492,80TL
Kazancınız : 123,20TL
Havale/EFT ile : 482,94TL
9786254176159
96677
Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri
Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri
492.80

Gıda teknolojisi; modern teknikleri kullanarak tarım ve hayvancılığa dayalı ham maddeleri işleyen, üründe duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik yönden gıda kontrol hizmetlerini gerçekleştirerek tüketime uygun gıda maddeleri üreten bir bilim dalıdır. Gıda teknolojisi, farklı alt disiplinleri bünyesinde barındırmaktadır. Kitap kapsamında her bir alt disiplin ayrı bir başlıkta incelenmiş ve yaygın bir şekilde üretimi yapılan bazı gıda ürünlerinin proses süreçleri hakkındaki bilgiler siz değerli okuyuculara aktarılmaya çalışılmıştır.

  • Açıklama
    • Gıda teknolojisi; modern teknikleri kullanarak tarım ve hayvancılığa dayalı ham maddeleri işleyen, üründe duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik yönden gıda kontrol hizmetlerini gerçekleştirerek tüketime uygun gıda maddeleri üreten bir bilim dalıdır. Gıda teknolojisi, farklı alt disiplinleri bünyesinde barındırmaktadır. Kitap kapsamında her bir alt disiplin ayrı bir başlıkta incelenmiş ve yaygın bir şekilde üretimi yapılan bazı gıda ürünlerinin proses süreçleri hakkındaki bilgiler siz değerli okuyuculara aktarılmaya çalışılmıştır.

      Stok Kodu
      :
      9786254176159
      Boyut
      :
      19x27
      Sayfa Sayısı
      :
      912
      Basım Yeri
      :
      Ankara
      Basım Tarihi
      :
      2022 Şubat
      Kapak Türü
      :
      Karton Kapak
      Dili
      :
      Türkçe
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat