Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%20
Et Bilimi ve Gastronomisi Cem Okan Özer

Et Bilimi ve Gastronomisi

Liste Fiyatı : 147,00TL
İndirimli Fiyat : 117,60TL
Kazancınız : 29,40TL
Taksitli fiyat : 3 x 39,20TL
Havale/EFT ile : 115,25TL
%20
Temin süresi 3 iş günüdür.
9786254178184
102665
Et Bilimi ve Gastronomisi
Et Bilimi ve Gastronomisi
117.60

Et Bilimi ve Gastronomisi kitabında; kaliteli ve uygun etin özellikleri, seçimi, işlenmesi, hazırlanması, farklı tekniklerle pişirilmesi, muhafazası ve etin sağlık üzerine etkilerine dair bilgiler, et ve gastronomi bilimi harmanlanarak yalın bir anlatım ile sunulmuştur. Kitapta ;etin bileşimi ve yapısı, et kalitesine etki eden faktörler, etin mikrobiyolojik özellikleri, karkasın kısımları ve parçalanması, et ürünlerinin üretim yöntemleri, etin tüketim için hazırlanması, marine edilmesi, olgunlaştırılması, farklı tekniklerle pişirilmesi ve etin sağlık üzerine etkileri konularına yer verilmiştir.
Kitap, başta et ve et ürünleri konusunda bilinçlenmek ve uzmanlaşmak isteyenler olmak üzere gıda mühendisliği ve gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alanlar, et ve et ürünleri üretimi, pişirilmesi ve hazırlanması ile ilgilenenler ve konu ile ilgili araştırma ve geliştirme faaliyetinde bulunan okuyuculara yönelik olarak hazırlanmıştır.

  • Açıklama
    • Et Bilimi ve Gastronomisi kitabında; kaliteli ve uygun etin özellikleri, seçimi, işlenmesi, hazırlanması, farklı tekniklerle pişirilmesi, muhafazası ve etin sağlık üzerine etkilerine dair bilgiler, et ve gastronomi bilimi harmanlanarak yalın bir anlatım ile sunulmuştur. Kitapta ;etin bileşimi ve yapısı, et kalitesine etki eden faktörler, etin mikrobiyolojik özellikleri, karkasın kısımları ve parçalanması, et ürünlerinin üretim yöntemleri, etin tüketim için hazırlanması, marine edilmesi, olgunlaştırılması, farklı tekniklerle pişirilmesi ve etin sağlık üzerine etkileri konularına yer verilmiştir.
      Kitap, başta et ve et ürünleri konusunda bilinçlenmek ve uzmanlaşmak isteyenler olmak üzere gıda mühendisliği ve gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alanlar, et ve et ürünleri üretimi, pişirilmesi ve hazırlanması ile ilgilenenler ve konu ile ilgili araştırma ve geliştirme faaliyetinde bulunan okuyuculara yönelik olarak hazırlanmıştır.

      Stok Kodu
      :
      9786254178184
      Boyut
      :
      16x24
      Sayfa Sayısı
      :
      182
      Basım Yeri
      :
      Ankara
      Basım Tarihi
      :
      2022 Temmuz
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      117,60   
      117,60   
      2
      58,80   
      117,60   
      3
      39,20   
      117,60   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      117,60   
      117,60   
      2
      58,80   
      117,60   
      3
      39,20   
      117,60   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      117,60   
      117,60   
      2
      58,80   
      117,60   
      3
      39,20   
      117,60   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      117,60   
      117,60   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat