Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%20
Gastronomide Üretim ve Tüketim Boyutları Fatih Türkmen

Gastronomide Üretim ve Tüketim Boyutları

Liste Fiyatı : 330,00TL
İndirimli Fiyat : 264,00TL
Kazancınız : 66,00TL
Taksitli fiyat : 3 x 88,00TL
Havale/EFT ile : 258,72TL
%20
Temin süresi 3 iş günüdür.
9786253930844
120141
Gastronomide Üretim ve Tüketim Boyutları
Gastronomide Üretim ve Tüketim Boyutları
264.00

Yemek bilimi veya yemek sanatı olarak da adlandırılan gastronomi kavramı; kendine özgü kuralları çerçevesinde insanların temelde beslenme ihtiyacını karşılamaya yönelik bütüncül ve çok disiplinli bilimsel faaliyetleri içermektedir.
Gastronomi konusunda yapılan tüm çalışmalar şüphesiz gastronomi biliminin bilinmeyen taraflarının keşfedilmesine ve okuyucuların konu hakkında yeni bilgi sahibi olmasına önemli faydalar sağlamaktadır. Bu bakış açısından hareketle geliştirilen bu eserde de gastronomi hakkında birçok akademik bilginin bir araya getirilmesi noktasında, alanında uzman akademisyenlerin desteğinden faydalanılmış ve on sekiz bölüm dâhilinde gastronomi biliminin temel üretim ve tüketim boyutları açısından ihtiyaç duyulabilecek hususlar detaylarıyla incelenmiştir.
Eserde, gastronominin tarihi ile gelişim süreçlerinden başlayan ve en son pazarlanmasına kadar olan tüm üretim ve tüketim süreçleri bilimsel etik kurallar dâhilinde değerlendirilerek okuyucuların beğenisine sunulmuştur. Alana ve bilime katkı sağlaması dileğiyle…

  • Açıklama
    • Yemek bilimi veya yemek sanatı olarak da adlandırılan gastronomi kavramı; kendine özgü kuralları çerçevesinde insanların temelde beslenme ihtiyacını karşılamaya yönelik bütüncül ve çok disiplinli bilimsel faaliyetleri içermektedir.
      Gastronomi konusunda yapılan tüm çalışmalar şüphesiz gastronomi biliminin bilinmeyen taraflarının keşfedilmesine ve okuyucuların konu hakkında yeni bilgi sahibi olmasına önemli faydalar sağlamaktadır. Bu bakış açısından hareketle geliştirilen bu eserde de gastronomi hakkında birçok akademik bilginin bir araya getirilmesi noktasında, alanında uzman akademisyenlerin desteğinden faydalanılmış ve on sekiz bölüm dâhilinde gastronomi biliminin temel üretim ve tüketim boyutları açısından ihtiyaç duyulabilecek hususlar detaylarıyla incelenmiştir.
      Eserde, gastronominin tarihi ile gelişim süreçlerinden başlayan ve en son pazarlanmasına kadar olan tüm üretim ve tüketim süreçleri bilimsel etik kurallar dâhilinde değerlendirilerek okuyucuların beğenisine sunulmuştur. Alana ve bilime katkı sağlaması dileğiyle…

      Stok Kodu
      :
      9786253930844
      Boyut
      :
      15x22
      Sayfa Sayısı
      :
      324
      Basım Yeri
      :
      Ankara
      Basım Tarihi
      :
      2023 Ekim
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      264,00   
      264,00   
      2
      132,00   
      264,00   
      3
      88,00   
      264,00   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      264,00   
      264,00   
      2
      132,00   
      264,00   
      3
      88,00   
      264,00   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      264,00   
      264,00   
      2
      132,00   
      264,00   
      3
      88,00   
      264,00   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      264,00   
      264,00   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat