Endüstriyel Mutfaklarda İş Sağlığı ve Güvenliği
Endüstriyel mutfaklar, günümüz hizmet sektörünün en dinamik ve riskli çalışma alanlarından biridir. Yoğun iş temposu, çok paydaşlı yapı ve karmaşık süreçler, bu alanları iş sağlığı ve güvenliği açısından özel değerlendirme gerektiren ortamlara dönüştürmektedir.
Bu kitap, endüstriyel mutfaklarda iş sağlığı ve güvenliğine ilişkin temel kavramları disiplinler arası bir bakış açısıyla ele almakta; fiziksel, kimyasal, biyolojik ve psikososyal riskleri bilimsel temelde analiz etmektedir. Her bölüm, hem teorik bilgiyi hem de sektöre özgü uygulama örneklerini bir araya getirerek, akademi ve sektör arasında köprü kurmayı amaçlamaktadır.
Endüstriyel Mutfaklarda İş Sağlığı ve Güvenliği, mutfak yöneticileri, aşçılar, iş sağlığı ve güvenliği profesyonelleri, eğitimciler ve araştırmacılar için kapsamlı bir başvuru kaynağı niteliğindedir. Ayrıca, iş sağlığı ve güvenliği alanında lisans ve lisansüstü düzeyde eğitim gören öğrenciler için uygulamaya dayalı bir öğrenme rehberi sunmaktadır.
Bu eser, güvenli, sürdürülebilir ve insan odaklı mutfak ortamlarının inşasına katkı sağlamayı hedeflemektedir.
- Açıklama
Endüstriyel mutfaklar, günümüz hizmet sektörünün en dinamik ve riskli çalışma alanlarından biridir. Yoğun iş temposu, çok paydaşlı yapı ve karmaşık süreçler, bu alanları iş sağlığı ve güvenliği açısından özel değerlendirme gerektiren ortamlara dönüştürmektedir.
Bu kitap, endüstriyel mutfaklarda iş sağlığı ve güvenliğine ilişkin temel kavramları disiplinler arası bir bakış açısıyla ele almakta; fiziksel, kimyasal, biyolojik ve psikososyal riskleri bilimsel temelde analiz etmektedir. Her bölüm, hem teorik bilgiyi hem de sektöre özgü uygulama örneklerini bir araya getirerek, akademi ve sektör arasında köprü kurmayı amaçlamaktadır.
Endüstriyel Mutfaklarda İş Sağlığı ve Güvenliği, mutfak yöneticileri, aşçılar, iş sağlığı ve güvenliği profesyonelleri, eğitimciler ve araştırmacılar için kapsamlı bir başvuru kaynağı niteliğindedir. Ayrıca, iş sağlığı ve güvenliği alanında lisans ve lisansüstü düzeyde eğitim gören öğrenciler için uygulamaya dayalı bir öğrenme rehberi sunmaktadır.
Bu eser, güvenli, sürdürülebilir ve insan odaklı mutfak ortamlarının inşasına katkı sağlamayı hedeflemektedir.Stok Kodu:9786253865795Boyut:16x24Sayfa Sayısı:162Basım Yeri:AnkaraBasım Tarihi:2025 Ekim
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim160,00160,00280,00160,00353,33160,00Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim160,00160,00280,00160,00353,33160,00Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim160,00160,00280,00160,00353,33160,00Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim160,00160,002--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
