Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%20
Gıda İşleme ve Üretiminde Yenilikçi Teknolojiler Cem Baltacıoğlu

Gıda İşleme ve Üretiminde Yenilikçi Teknolojiler

Liste Fiyatı : 250,00TL
İndirimli Fiyat : 200,00TL
Kazancınız : 50,00TL
Taksitli fiyat : 3 x 66,67TL
Havale/EFT ile : 196,00TL
%20
Temin süresi 3 iş günüdür.
9786253994990
121673
Gıda İşleme ve Üretiminde Yenilikçi Teknolojiler
Gıda İşleme ve Üretiminde Yenilikçi Teknolojiler
200.00

 * BÖLÜM 1 OHMİK Isıtma Tekniğinin Gıda Teknolojisi İçerisindeki Yeri ve Geleceği
/ Ebru AYDIN, Erkan KARACABEY, Erdoğan KÜÇÜKÖNER, Gülcan ÖZKAN
* BÖLÜM 2 Gıda Sanayinde Vurgulu Elektrik Alan Uygulamaları
/ Sencer BUZRUL
* BÖLÜM 3 Gıda Analizinde FTIR Spektroskopisinin Kullanımı
/ Hande BALTACIOĞLU, Katibe Sinem CORUK, Gözde DOĞANAY
* BÖLÜM 4 Gıda Kalite Belirlemede Elektronik Burunlar ve Makine Öğrenmesi
/ Mehmet YETİŞEN, Emre YAVUZER, Hasan USLU
* BÖLÜM 5 Balığın Tazelik Kalite Özelliklerini Değerlendirmede Bazı Yeni Teknikler
/ Büşra Nur GÜNDOĞAN, Eda ALAGÖZ, Cemalettin SARIÇOBAN
* BÖLÜM 6 Deniz Ürünleri İşleme Teknolojisinde Yenilikçi Eğilimler
/ Eda ALAGÖZ, Büşra Nur GÜNDOĞAN, Cemalettin SARIÇOBAN
* BÖLÜM 7 Et ve Et Ürünlerinde Ultrases Teknolojisi
/ Ganime Beyzanur VAR, Cem Okan ÖZER
* BÖLÜM 8 Gıda Tasarımında Üç Boyutlu (3D) Baskı Uygulamaları
/ Ezgi DEMİR ÖZER
* BÖLÜM 9 Et Endüstrisine Güncel Alternatifler: Et Analogları ve Yapay Et
/ Ali Samet BABAOĞLU, Kübra ÜNAL
* BÖLÜM 10 Modifiye Bitkisel Protein İzolatlarının Üretimi
/ Hümeyra ÇETİN BABAOĞLU
* BÖLÜM 11 Yeni Nesil Probiyotiklerin Üretim ve Uygulamalarında Karşılaşılan Zorluklar ve Çözüm Yolları
/ Talha DEMİRCİ
* BÖLÜM 12 Bazı Geleneksel Türk Fermente Ürünleri ve Yenilikçi Yaklaşımlar
/ Mehmet YETİŞEN, Hasan TANGÜLER
* BÖLÜM 13 Nanoteknolojinin Gıda Ürünleri Üzerindeki Katkısı
/ Mehmet YETİŞEN, Cem BALTACIOĞLU, Hasan USLU

 

 

  • Açıklama
    •  * BÖLÜM 1 OHMİK Isıtma Tekniğinin Gıda Teknolojisi İçerisindeki Yeri ve Geleceği
      / Ebru AYDIN, Erkan KARACABEY, Erdoğan KÜÇÜKÖNER, Gülcan ÖZKAN
      * BÖLÜM 2 Gıda Sanayinde Vurgulu Elektrik Alan Uygulamaları
      / Sencer BUZRUL
      * BÖLÜM 3 Gıda Analizinde FTIR Spektroskopisinin Kullanımı
      / Hande BALTACIOĞLU, Katibe Sinem CORUK, Gözde DOĞANAY
      * BÖLÜM 4 Gıda Kalite Belirlemede Elektronik Burunlar ve Makine Öğrenmesi
      / Mehmet YETİŞEN, Emre YAVUZER, Hasan USLU
      * BÖLÜM 5 Balığın Tazelik Kalite Özelliklerini Değerlendirmede Bazı Yeni Teknikler
      / Büşra Nur GÜNDOĞAN, Eda ALAGÖZ, Cemalettin SARIÇOBAN
      * BÖLÜM 6 Deniz Ürünleri İşleme Teknolojisinde Yenilikçi Eğilimler
      / Eda ALAGÖZ, Büşra Nur GÜNDOĞAN, Cemalettin SARIÇOBAN
      * BÖLÜM 7 Et ve Et Ürünlerinde Ultrases Teknolojisi
      / Ganime Beyzanur VAR, Cem Okan ÖZER
      * BÖLÜM 8 Gıda Tasarımında Üç Boyutlu (3D) Baskı Uygulamaları
      / Ezgi DEMİR ÖZER
      * BÖLÜM 9 Et Endüstrisine Güncel Alternatifler: Et Analogları ve Yapay Et
      / Ali Samet BABAOĞLU, Kübra ÜNAL
      * BÖLÜM 10 Modifiye Bitkisel Protein İzolatlarının Üretimi
      / Hümeyra ÇETİN BABAOĞLU
      * BÖLÜM 11 Yeni Nesil Probiyotiklerin Üretim ve Uygulamalarında Karşılaşılan Zorluklar ve Çözüm Yolları
      / Talha DEMİRCİ
      * BÖLÜM 12 Bazı Geleneksel Türk Fermente Ürünleri ve Yenilikçi Yaklaşımlar
      / Mehmet YETİŞEN, Hasan TANGÜLER
      * BÖLÜM 13 Nanoteknolojinin Gıda Ürünleri Üzerindeki Katkısı
      / Mehmet YETİŞEN, Cem BALTACIOĞLU, Hasan USLU

       

       

      Stok Kodu
      :
      9786253994990
      Boyut
      :
      16x24
      Sayfa Sayısı
      :
      261
      Basım Yeri
      :
      Ankara
      Basım Tarihi
      :
      2023
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      200,00   
      200,00   
      2
      100,00   
      200,00   
      3
      66,67   
      200,00   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      200,00   
      200,00   
      2
      100,00   
      200,00   
      3
      66,67   
      200,00   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      200,00   
      200,00   
      2
      100,00   
      200,00   
      3
      66,67   
      200,00   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      200,00   
      200,00   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat