Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%20
Gıdalar, Özellikleri, Fonksiyonları ve Mutfak Uygulamaları Murat Doğan

Gıdalar, Özellikleri, Fonksiyonları ve Mutfak Uygulamaları

Liste Fiyatı : 140,00TL
İndirimli Fiyat : 112,00TL
Kazancınız : 28,00TL
Taksitli fiyat : 3 x 37,33TL
Havale/EFT ile : 109,76TL
%20
Temin süresi 3 iş günüdür.
9786254277856
111310
Gıdalar, Özellikleri, Fonksiyonları ve Mutfak Uygulamaları
Gıdalar, Özellikleri, Fonksiyonları ve Mutfak Uygulamaları
112.00

Gıdalar, Özellikleri, Fonksiyonları ve Mutfak Uygulamaları kitabının amacı; yiyecek ve içecek üretiminde ve bu faaliyet sırasında ortaya çıkan deneyimlerin, teorik ve pratik bilgilerin ışığında gıdaların özelliklerini ve fonksiyonlarını açıklamaktır. Kitabın diğer bir hedefi ise gıdaların özelliklerinin ve fonksiyonlarının anlaşılması sayesinde mutfak uygulamalarına katkı sağlamaktır. Kitabımız; kısaca mutfakta yiyecek ve içeceklerin en iyi kalite, lezzet ve görsellikte sağlıklı olarak nasıl hazırlanacağını ve sunulacağını anlatmaktadır. Bu bağlamda kitabın içeriği; aşçıların, gastronomi uzmanlarının, turizmcilerin, gıda teknikerlerinin, diyetisyenlerin ve gıda mühendislerinin çalışma alanlarını kapsamaktadır. Bununla birlikte kitap; Aşçılık, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm İşletmeciliği, Gıda Teknolojisi, Beslenme ve Diyetetik ve Gıda Mühendisliği bölümleri için önemli bir ders kaynağı olacaktır.

  • Açıklama
    • Gıdalar, Özellikleri, Fonksiyonları ve Mutfak Uygulamaları kitabının amacı; yiyecek ve içecek üretiminde ve bu faaliyet sırasında ortaya çıkan deneyimlerin, teorik ve pratik bilgilerin ışığında gıdaların özelliklerini ve fonksiyonlarını açıklamaktır. Kitabın diğer bir hedefi ise gıdaların özelliklerinin ve fonksiyonlarının anlaşılması sayesinde mutfak uygulamalarına katkı sağlamaktır. Kitabımız; kısaca mutfakta yiyecek ve içeceklerin en iyi kalite, lezzet ve görsellikte sağlıklı olarak nasıl hazırlanacağını ve sunulacağını anlatmaktadır. Bu bağlamda kitabın içeriği; aşçıların, gastronomi uzmanlarının, turizmcilerin, gıda teknikerlerinin, diyetisyenlerin ve gıda mühendislerinin çalışma alanlarını kapsamaktadır. Bununla birlikte kitap; Aşçılık, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm İşletmeciliği, Gıda Teknolojisi, Beslenme ve Diyetetik ve Gıda Mühendisliği bölümleri için önemli bir ders kaynağı olacaktır.

      Stok Kodu
      :
      9786254277856
      Boyut
      :
      16x24
      Sayfa Sayısı
      :
      210
      Basım Yeri
      :
      Ankara
      Basım Tarihi
      :
      2022 Aralık
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      112,00   
      112,00   
      2
      56,00   
      112,00   
      3
      37,33   
      112,00   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      112,00   
      112,00   
      2
      56,00   
      112,00   
      3
      37,33   
      112,00   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      112,00   
      112,00   
      2
      56,00   
      112,00   
      3
      37,33   
      112,00   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      112,00   
      112,00   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat