Sanat ve Gastronomi İlişkisinin Kısa Tarihi
Mağara resimlerinden Roma mozaiklerine, Âdem ile Havva’nın elmasından Barok Dönem natürmortlarına; paketlenmiş dışkıdan duvara bantla yapıştırılmış muza, tuvale dönüşen sofralara, ünlü şeflerin servis tabaklarına…
Sanat ve gastronomi ilişkisini oldukça geniş bir perspektiften ele alan bu çalışma, yeme-içmenin sanatla olan serüvenini bambaşka bir zaviyeden bakarak yorumlamakta ve muhataplarına konu özelinde ilgi çekici bir okuma yapma imkânı sunmaktadır.
- Açıklama
Mağara resimlerinden Roma mozaiklerine, Âdem ile Havva’nın elmasından Barok Dönem natürmortlarına; paketlenmiş dışkıdan duvara bantla yapıştırılmış muza, tuvale dönüşen sofralara, ünlü şeflerin servis tabaklarına…
Sanat ve gastronomi ilişkisini oldukça geniş bir perspektiften ele alan bu çalışma, yeme-içmenin sanatla olan serüvenini bambaşka bir zaviyeden bakarak yorumlamakta ve muhataplarına konu özelinde ilgi çekici bir okuma yapma imkânı sunmaktadır.Stok Kodu:9786057009128Boyut:13,50 x 19,50 cmSayfa Sayısı:152Basım Yeri:İstanbulBasım Tarihi:2020Kapak Türü:KartonDili:Türkçe
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim148,75148,75274,38148,75349,58148,75Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim148,75148,75274,38148,75349,58148,75Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim148,75148,75274,38148,75349,58148,75Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim148,75148,752--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.