Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%20
Sosyal Bilimler, - Akademisyen Kitabevi - Gastronomiye Giriş

Gastronomiye Giriş

Liste Fiyatı : 650,00TL
İndirimli Fiyat : 520,00TL
Kazancınız : 130,00TL
Taksitli fiyat : 3 x 173,33TL
Havale/EFT ile : 509,60TL
9786253754549
145782
Gastronomiye Giriş
Gastronomiye Giriş
520.00

TANITIM YAZISI
Gastronomiye Giriş, öncelikle gastronomi ve mutfak sanatları öğrencileri
için bir ders kitabı olarak tasarlanmış olsa da, yiyecek-içecek sektöründe çalışan
profesyonellerin, aşçıların, gıda mühendislerin, gıda teknikerlerin, diyetisyenlerin
ve gastronomiye ilgi duyan herkesin faydalanabileceği bir kaynak niteliğindedir.
Bölüm 1 Gastronomi ile İlgili Temel Kavramlar
Elif DEMİRBİLEK ASLAN
Bölüm 2 Yemek Tarihi
Arzu DURUKAN
Bölüm 3 Gastronominin Tarihsel Gelişimi
Ecem AKAY
Kadriye TÜRKEŞSİZ
Bölüm 4 Gastronomide Gıda Bilimleri
Vasfiye Hazal ÖZYURT
Bölüm 5 Gastronomi Turizmi

Gizem KANDEMIR ALTUNEL
Bölüm 6 Dünya ve Türk Mutfak Kültürleri
Murat AY
Erkin GÜNEŞ
Şevket SEFA
Bölüm 7 Yiyecek İçecek İşletmelerine Giriş
Ayşenur BİŞİREN
Kansu GENÇER
Bölüm 8 Ön İşlemler ve Temel Pişirme Teknikleri
Yaşar Bülent KARAOĞLU
İbrahim Evrin YAKUPOĞLU
Gözde KUTLU
Bölüm 9 Servis Yöntemleri
İbrahim Evrin YAKUPOĞLU
Yaşar Bülent KARAOĞLU
Gözde KUTLU
Bölüm 10 Gastronomide Duyusal Değerlendirme ve Lezzet Algısı
Nurten BEYTER
Bölüm 11 Gastronomide Hijyen ve Sanitasyon
Furkan DEMİRGÜL
Bölüm 12 Gastronomide İş Sağlığı ve Güvenliği
Serkan ÇALIŞKAN
Özge Çaylak DÖNMEZ
Bölüm 13 Gastronomide Meslek Etiği
Tansu YOMRALIOĞLU
Neslihan SERÇEOĞLU
Bölüm 14 Gastronomide Güncel Yaklaşımlar
Mehmet KABACIK

  • Açıklama
    • TANITIM YAZISI
      Gastronomiye Giriş, öncelikle gastronomi ve mutfak sanatları öğrencileri
      için bir ders kitabı olarak tasarlanmış olsa da, yiyecek-içecek sektöründe çalışan
      profesyonellerin, aşçıların, gıda mühendislerin, gıda teknikerlerin, diyetisyenlerin
      ve gastronomiye ilgi duyan herkesin faydalanabileceği bir kaynak niteliğindedir.
      Bölüm 1 Gastronomi ile İlgili Temel Kavramlar
      Elif DEMİRBİLEK ASLAN
      Bölüm 2 Yemek Tarihi
      Arzu DURUKAN
      Bölüm 3 Gastronominin Tarihsel Gelişimi
      Ecem AKAY
      Kadriye TÜRKEŞSİZ
      Bölüm 4 Gastronomide Gıda Bilimleri
      Vasfiye Hazal ÖZYURT
      Bölüm 5 Gastronomi Turizmi

      Gizem KANDEMIR ALTUNEL
      Bölüm 6 Dünya ve Türk Mutfak Kültürleri
      Murat AY
      Erkin GÜNEŞ
      Şevket SEFA
      Bölüm 7 Yiyecek İçecek İşletmelerine Giriş
      Ayşenur BİŞİREN
      Kansu GENÇER
      Bölüm 8 Ön İşlemler ve Temel Pişirme Teknikleri
      Yaşar Bülent KARAOĞLU
      İbrahim Evrin YAKUPOĞLU
      Gözde KUTLU
      Bölüm 9 Servis Yöntemleri
      İbrahim Evrin YAKUPOĞLU
      Yaşar Bülent KARAOĞLU
      Gözde KUTLU
      Bölüm 10 Gastronomide Duyusal Değerlendirme ve Lezzet Algısı
      Nurten BEYTER
      Bölüm 11 Gastronomide Hijyen ve Sanitasyon
      Furkan DEMİRGÜL
      Bölüm 12 Gastronomide İş Sağlığı ve Güvenliği
      Serkan ÇALIŞKAN
      Özge Çaylak DÖNMEZ
      Bölüm 13 Gastronomide Meslek Etiği
      Tansu YOMRALIOĞLU
      Neslihan SERÇEOĞLU
      Bölüm 14 Gastronomide Güncel Yaklaşımlar
      Mehmet KABACIK

      Stok Kodu
      :
      9786253754549
      Boyut
      :
      16x24
      Sayfa Sayısı
      :
      479
      Basım Yeri
      :
      Ankara
      Basım Tarihi
      :
      2025
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      520,00   
      520,00   
      2
      260,00   
      520,00   
      3
      173,33   
      520,00   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      520,00   
      520,00   
      2
      260,00   
      520,00   
      3
      173,33   
      520,00   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      520,00   
      520,00   
      2
      260,00   
      520,00   
      3
      173,33   
      520,00   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      520,00   
      520,00   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat