Gastronomide Fonksiyonel Gıdalar
Kitabın yazılma amacı da gastronomi ve mutfak sanatları alanında eğitim alarak gıdaların
gücünden faydalanıp insanların hayatına dokunmak isteyenlere ve konuya ilgi duyanlara özet
niteliğinde bir eser sunmaktır. Fonksiyonel gıdalara ilişkin diğer eserlerin tıbbi bir dilde
yazılması nedeniyle bu çalışmada daha sade bir anlatım benimsenmiştir. Ancak fonksiyonel
gıdalarla ilişkilendirilen sağlık temelli terimlerin tamamen çıkarılmasının mümkün olmaması
nedeniyle kitabın son bölümünde bu terimlerin bulunduğu sözlük yer almaktadır.
- Açıklama
Kitabın yazılma amacı da gastronomi ve mutfak sanatları alanında eğitim alarak gıdaların
gücünden faydalanıp insanların hayatına dokunmak isteyenlere ve konuya ilgi duyanlara özet
niteliğinde bir eser sunmaktır. Fonksiyonel gıdalara ilişkin diğer eserlerin tıbbi bir dilde
yazılması nedeniyle bu çalışmada daha sade bir anlatım benimsenmiştir. Ancak fonksiyonel
gıdalarla ilişkilendirilen sağlık temelli terimlerin tamamen çıkarılmasının mümkün olmaması
nedeniyle kitabın son bölümünde bu terimlerin bulunduğu sözlük yer almaktadır.Stok Kodu:9786255532428Boyut:16x24Sayfa Sayısı:256Basım Yeri:AnkaraBasım Tarihi:2025
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim270,00270,002135,00270,00390,00270,00Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim270,00270,002135,00270,00390,00270,00Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim270,00270,002135,00270,00390,00270,00Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim270,00270,002--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
