Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%20
Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli Erkan

Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli

Liste Fiyatı : 330,00TL
İndirimli Fiyat : 264,00TL
Kazancınız : 66,00TL
Taksitli fiyat : 3 x 88,00TL
Havale/EFT ile : 258,72TL
%20
Temin süresi 3 iş günüdür.
9786253976941
119386
Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli
Türkiye’nin Geleneksel Peynirleri ve Peynir Turizmi Potansiyeli
264.00

Bu kitap, Türkiye'nin yedi bölgesine ait tüm şehirlerinde geleneksel yöntemler kullanılarak üretimi devam eden peynirleri bir araya getirmiştir. Bir anlamda Türkiye'nin peynir envanteri ortaya çıkarılmıştır. Tespit edilen peynir türleri ile ilgili geçmişte yapılmış çalışmalara da değinilerek yörelerin peynir kültürü ve hafızası sürdürülebilirliğin sağlanabilmesi adına kayıt altına alınmıştır. Bu özverili ve dikkatli çalışma sonucu, peynir turizminin Türkiye'de bir niş turizm pazarı olarak değerlendirilmesi gerektiği ve turizm hareketliliğinin yıl geneline yayılması için destekleyici olabileceği söylenebilir. Kitap; içerik ve sunduğu bilgiler açısından geleneksel yöntemlerle peynir üretimini sürdüren üreticilere, peyniri damaklarından düşürmeyen tüketicilere, peynir üzerine çalışma yapan akademisyenlere ve tüm ilgililere önemli katkılar sunacaktır.

  • Açıklama
    • Bu kitap, Türkiye'nin yedi bölgesine ait tüm şehirlerinde geleneksel yöntemler kullanılarak üretimi devam eden peynirleri bir araya getirmiştir. Bir anlamda Türkiye'nin peynir envanteri ortaya çıkarılmıştır. Tespit edilen peynir türleri ile ilgili geçmişte yapılmış çalışmalara da değinilerek yörelerin peynir kültürü ve hafızası sürdürülebilirliğin sağlanabilmesi adına kayıt altına alınmıştır. Bu özverili ve dikkatli çalışma sonucu, peynir turizminin Türkiye'de bir niş turizm pazarı olarak değerlendirilmesi gerektiği ve turizm hareketliliğinin yıl geneline yayılması için destekleyici olabileceği söylenebilir. Kitap; içerik ve sunduğu bilgiler açısından geleneksel yöntemlerle peynir üretimini sürdüren üreticilere, peyniri damaklarından düşürmeyen tüketicilere, peynir üzerine çalışma yapan akademisyenlere ve tüm ilgililere önemli katkılar sunacaktır.

      Stok Kodu
      :
      9786253976941
      Boyut
      :
      16x24
      Sayfa Sayısı
      :
      480
      Basım Yeri
      :
      Ankara
      Basım Tarihi
      :
      2023 Ekim
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      264,00   
      264,00   
      2
      132,00   
      264,00   
      3
      88,00   
      264,00   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      264,00   
      264,00   
      2
      132,00   
      264,00   
      3
      88,00   
      264,00   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      264,00   
      264,00   
      2
      132,00   
      264,00   
      3
      88,00   
      264,00   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      264,00   
      264,00   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat