Gastronomi Rehberliği
Kitap dokuz bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde gastronomi kavramına ve gastronomi turizmine değinilmektedir. İkinci bölümde gastronomi rehberliğine yer verilmiştir. İlk iki bölümde esere giriş kapsamında temel kavramlar ele alınmıştır. Üçüncü bölümde Akdeniz Bölgesi’ne; dördüncü bölümde Doğu Anadolu Bölgesi’ne; beşinci bölümde Ege Bölgesi’ne; altıncı bölümde Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne; yedinci bölümde İç Anadolu Bölgesi’ne; sekizinci bölümde Karadeniz Bölgesi’ne; son bölüm olan dokuzuncu bölümde ise Marmara Bölgesi’ne değinilmektedir.
- Açıklama
Kitap dokuz bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde gastronomi kavramına ve gastronomi turizmine değinilmektedir. İkinci bölümde gastronomi rehberliğine yer verilmiştir. İlk iki bölümde esere giriş kapsamında temel kavramlar ele alınmıştır. Üçüncü bölümde Akdeniz Bölgesi’ne; dördüncü bölümde Doğu Anadolu Bölgesi’ne; beşinci bölümde Ege Bölgesi’ne; altıncı bölümde Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne; yedinci bölümde İç Anadolu Bölgesi’ne; sekizinci bölümde Karadeniz Bölgesi’ne; son bölüm olan dokuzuncu bölümde ise Marmara Bölgesi’ne değinilmektedir.
Stok Kodu:9786052546192Boyut:16x24Sayfa Sayısı:320Basım Yeri:AnkaraBasım Tarihi:2022
- Taksit Seçenekleri
- Axess KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim85,5085,50242,7585,50328,5085,50Ziraat BankkartTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim85,5085,50242,7585,50328,5085,50Maximum KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim85,5085,50242,7585,50328,5085,50Diğer KartlarTaksit SayısıTaksit tutarıGenel ToplamTek Çekim85,5085,502--3--
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.