Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%10
Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri

Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri

Liste Fiyatı : 150,00TL
İndirimli Fiyat : 135,00TL
Kazancınız : 15,00TL
Havale/EFT ile : 132,30TL
9786059666374
39976
Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri
Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri
135.00
-Kalite Kontrol Uygulamasında Genel İlkeler: Gıdanın Tanımı, Gıdalarda Kalite Kontrolün Kısa Tarihçesi, Gıdalarda Kalite Kontrolün Sınıflandırılması, Gıda Kalite Kontrolün İlkeleri, Kalitenin Tahmini
- Kalite Kontrol Bölümünün Sorumlulukları ve Organizasyonu
- Renk
- Viskozite ve Konsistens
- Şekil ve Boyutlar
- Kinestetik ve Tekstür
- Aroma (Tat ve Koku)
- Kusurlar
- Gıdaların Duyusal Değerlendirme Yöntemleri
- İstatistiksel İşlem İle Proses (İşlem) Kontrol ve Kontrol Kartları
- Gıda Maddelerinden Örnek Alma, Saklama ve Analize Hazırlama
  • Açıklama
    • -Kalite Kontrol Uygulamasında Genel İlkeler: Gıdanın Tanımı, Gıdalarda Kalite Kontrolün Kısa Tarihçesi, Gıdalarda Kalite Kontrolün Sınıflandırılması, Gıda Kalite Kontrolün İlkeleri, Kalitenin Tahmini
      - Kalite Kontrol Bölümünün Sorumlulukları ve Organizasyonu
      - Renk
      - Viskozite ve Konsistens
      - Şekil ve Boyutlar
      - Kinestetik ve Tekstür
      - Aroma (Tat ve Koku)
      - Kusurlar
      - Gıdaların Duyusal Değerlendirme Yöntemleri
      - İstatistiksel İşlem İle Proses (İşlem) Kontrol ve Kontrol Kartları
      - Gıda Maddelerinden Örnek Alma, Saklama ve Analize Hazırlama
      Stok Kodu
      :
      9786059666374
      Sayfa Sayısı
      :
      262
      Basım Yeri
      :
      Bursa
      Baskı
      :
      3
      Basım Tarihi
      :
      2016
      Kapak Türü
      :
      Karton Kapak
      Dili
      :
      Türkçe
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat