Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri
Liste Fiyatı :
150,00TL
İndirimli Fiyat :
135,00TL
Kazancınız :
15,00TL
Havale/EFT ile :
132,30TL
9786059666374
39976
https://www.pelikankitabevi.com.tr/gida-kalite-kontrolunun-esaslari-ve-gida-guvenligi-yonetim-sistemleri
Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri
135.00
-Kalite Kontrol Uygulamasında Genel İlkeler: Gıdanın Tanımı, Gıdalarda Kalite Kontrolün Kısa Tarihçesi, Gıdalarda Kalite Kontrolün Sınıflandırılması, Gıda Kalite Kontrolün İlkeleri, Kalitenin Tahmini
- Kalite Kontrol Bölümünün Sorumlulukları ve Organizasyonu
- Renk
- Viskozite ve Konsistens
- Şekil ve Boyutlar
- Kinestetik ve Tekstür
- Aroma (Tat ve Koku)
- Kusurlar
- Gıdaların Duyusal Değerlendirme Yöntemleri
- İstatistiksel İşlem İle Proses (İşlem) Kontrol ve Kontrol Kartları
- Gıda Maddelerinden Örnek Alma, Saklama ve Analize Hazırlama
- Açıklama
- -Kalite Kontrol Uygulamasında Genel İlkeler: Gıdanın Tanımı, Gıdalarda Kalite Kontrolün Kısa Tarihçesi, Gıdalarda Kalite Kontrolün Sınıflandırılması, Gıda Kalite Kontrolün İlkeleri, Kalitenin Tahmini- Kalite Kontrol Bölümünün Sorumlulukları ve Organizasyonu- Renk- Viskozite ve Konsistens- Şekil ve Boyutlar- Kinestetik ve Tekstür- Aroma (Tat ve Koku)- Kusurlar- Gıdaların Duyusal Değerlendirme Yöntemleri- İstatistiksel İşlem İle Proses (İşlem) Kontrol ve Kontrol Kartları- Gıda Maddelerinden Örnek Alma, Saklama ve Analize HazırlamaStok Kodu:9786059666374Sayfa Sayısı:262Basım Yeri:BursaBaskı:3Basım Tarihi:2016Kapak Türü:Karton KapakDili:Türkçe
- Yorumlar
- Yorum yazBu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.