Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%20
Gıda Mikrobiyolojisinde Güncel Konular Aynur Gül Karahan Çakmakçı

Gıda Mikrobiyolojisinde Güncel Konular

Liste Fiyatı : 230,00TL
İndirimli Fiyat : 184,00TL
Kazancınız : 46,00TL
Taksitli fiyat : 3 x 61,33TL
Havale/EFT ile : 180,32TL
%20
Temin Süresi 3 İş Günüdür.
9786253934248
125567
Gıda Mikrobiyolojisinde Güncel Konular
Gıda Mikrobiyolojisinde Güncel Konular
184.00

Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ziraat Mikrobiyolojisi Kürsüsü'nde asistan olarak başladığı akademik kariyerini genel mikrobiyoloji, moleküler mikrobiyoloji ve tarımsal biyoteknoloji alanlarında sürdürmüş, bu alanda başarı kazanmış saygın bir akademisyendir. Aynı zamanda yaşadığı yörenin, Türkiye'nin ve dünyanın geleceğine yönelik önemli çözümler üreten bir fikir insanıdır. Bu kitap, önderlik ettiği ve akademik gelişimlerine katkı sağladığı bilim insanlarının kendisine armağanıdır. Kitap içeriğindeki konular seçilirken toplumun, gıda endüstrisinin ve üniversitelerin konuyla ilgili birimlerindeki akademisyenlerin ilgi alanları dikkate alınmıştır. Kitap, güncel gelişmeler ışığında probiyotikler, postbiyotikler, paraprobiyotikler, gıda mikrobiyolojisi alanında uygulanan yeni metodolojiler, biyoinformatik, prediktif mikrobiyoloji, bakteriyofajlar, nanoteknoloji, biyofilm, mikoorganizma-gıda etkileşimleri ve gıda mikrobiyolojisinin geleceğinin vurgulandığı seçkin bölümlerden oluşmaktadır.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  • Açıklama
    • Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ziraat Mikrobiyolojisi Kürsüsü'nde asistan olarak başladığı akademik kariyerini genel mikrobiyoloji, moleküler mikrobiyoloji ve tarımsal biyoteknoloji alanlarında sürdürmüş, bu alanda başarı kazanmış saygın bir akademisyendir. Aynı zamanda yaşadığı yörenin, Türkiye'nin ve dünyanın geleceğine yönelik önemli çözümler üreten bir fikir insanıdır. Bu kitap, önderlik ettiği ve akademik gelişimlerine katkı sağladığı bilim insanlarının kendisine armağanıdır. Kitap içeriğindeki konular seçilirken toplumun, gıda endüstrisinin ve üniversitelerin konuyla ilgili birimlerindeki akademisyenlerin ilgi alanları dikkate alınmıştır. Kitap, güncel gelişmeler ışığında probiyotikler, postbiyotikler, paraprobiyotikler, gıda mikrobiyolojisi alanında uygulanan yeni metodolojiler, biyoinformatik, prediktif mikrobiyoloji, bakteriyofajlar, nanoteknoloji, biyofilm, mikoorganizma-gıda etkileşimleri ve gıda mikrobiyolojisinin geleceğinin vurgulandığı seçkin bölümlerden oluşmaktadır.

      ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

      Stok Kodu
      :
      9786253934248
      Boyut
      :
      16x24
      Sayfa Sayısı
      :
      388
      Basım Yeri
      :
      İstanbul
      Basım Tarihi
      :
      2023 Aralık
  • Taksit Seçenekleri
    • Axess Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      184,00   
      184,00   
      2
      92,00   
      184,00   
      3
      61,33   
      184,00   
      Ziraat Bankkart
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      184,00   
      184,00   
      2
      92,00   
      184,00   
      3
      61,33   
      184,00   
      Maximum Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      184,00   
      184,00   
      2
      92,00   
      184,00   
      3
      61,33   
      184,00   
      Diğer Kartlar
      Taksit Sayısı
      Taksit tutarı
      Genel Toplam
      Tek Çekim
      184,00   
      184,00   
      2
      -   
      -   
      3
      -   
      -   
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat