Sepetim (0) Toplam: 0,00TL
%15
Sanitasyon ve Hijyen Eğitimi Rehberi Türkan Kutluay Merdol

Sanitasyon ve Hijyen Eğitimi Rehberi

Liste Fiyatı : 27,50TL
İndirimli Fiyat : 23,38TL
Kazancınız : 4,12TL
Havale/EFT ile : 22,91TL
9789758322046
75843
Sanitasyon ve Hijyen Eğitimi Rehberi
Sanitasyon ve Hijyen Eğitimi Rehberi
23.38

Toplu beslenme yapılan kurumlarda yemek servisinin temel amaçlarından biri ve en önemlisi, yemeğin tüketiciye sağlığı bozucu etmenlerden uzak bir biçimde sunulmasıdır. Bunun gerçekleştirilebilmesi için, besinin satın alma aşamasından servisine kadar geçen süre içinde dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Bu hususlar üzerinde çalışanlar, kısa adı HACCP (Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizleri) olarak bilinen bir sistem geliştirmişlerdir. Sistemin uygun bir şekilde kurumlarda kullanılabilir olması için çalışanların bu konuda eğitilmesi gerekmektedir.

Bu kitap, toplu beslenme yapılan kurumlarda görevli kişilerin HACCP konusunda bilgilendirilmelerini sağlamak ve yiyecek içecek hazırlama ve servisinden sorumlu personelin eğitimini gerçekleştirmek amacı ile hazırlanmış ve 15 eğitim ünitesinden oluşan bir eğitim programını içermektedir. Programın etkin bir şekilde uygulanabilmesi için kullanımda dikkat edilmesi gereken hususların okunması ve eğitim ünitelerinin uygulanması sırasında kullanılan materyallerin eğitim başlamadan önce hazırlanması gerekmektedir. Hangi materyalin ne şekilde hazırlanacağı ve kullanılacağı ‘’ programın kullanılmasında dikkat edilmesi gereken noktalar’’ başlığı ile verilmiştir.

  • Açıklama
    • Toplu beslenme yapılan kurumlarda yemek servisinin temel amaçlarından biri ve en önemlisi, yemeğin tüketiciye sağlığı bozucu etmenlerden uzak bir biçimde sunulmasıdır. Bunun gerçekleştirilebilmesi için, besinin satın alma aşamasından servisine kadar geçen süre içinde dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Bu hususlar üzerinde çalışanlar, kısa adı HACCP (Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizleri) olarak bilinen bir sistem geliştirmişlerdir. Sistemin uygun bir şekilde kurumlarda kullanılabilir olması için çalışanların bu konuda eğitilmesi gerekmektedir.

      Bu kitap, toplu beslenme yapılan kurumlarda görevli kişilerin HACCP konusunda bilgilendirilmelerini sağlamak ve yiyecek içecek hazırlama ve servisinden sorumlu personelin eğitimini gerçekleştirmek amacı ile hazırlanmış ve 15 eğitim ünitesinden oluşan bir eğitim programını içermektedir. Programın etkin bir şekilde uygulanabilmesi için kullanımda dikkat edilmesi gereken hususların okunması ve eğitim ünitelerinin uygulanması sırasında kullanılan materyallerin eğitim başlamadan önce hazırlanması gerekmektedir. Hangi materyalin ne şekilde hazırlanacağı ve kullanılacağı ‘’ programın kullanılmasında dikkat edilmesi gereken noktalar’’ başlığı ile verilmiştir.

      Stok Kodu
      :
      9789758322046
      Boyut
      :
      16x24
      Sayfa Sayısı
      :
      142
      Basım Yeri
      :
      Ankara
      Kapak Türü
      :
      Karton Kapak
      Dili
      :
      Türkçe
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat